Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Κάβα για ποτά από παλέτα - Cellar Pallets

 Κάβα για ποτά από παλέτα !! 


Πάμε να δούμε πως θα φτιάξουμε μια κάβα για κρασιά - ποτά από 100% ανακυκλώσιμο υλικό όπως είναι η παλέτα !!! Αυτά που θα χρειαστείτε για την κατασκευή είναι 1-2 παλέτες, ξυλόβιδες, γυαλόχαρτο,και κάποιο σκουρόχρωμο βερνίκι. Πάρτε το κάτω μέρος της παλέτας και κόψτε κατά μήκος των τριών δοκών της. Προσθέστε ένα σανίδι από την υπόλοιπη παλέτα στο κάτω μέρος της κάβας. Ασφαλίστε κάθε σύνδεση με ξυλόβιδες. Τρίβουμε τα ξύλα είτε με ηλεκτρικό τριβείο, είτε με γυαλόχαρτο ώστε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα στο βάψιμο !!!


Με ένα ηλεκτρικό σεγάκι δώστε σχήμα στα κάθετα ξύλα !!!











Και εδώ έτοιμη η κατασκευή μου !! Τοποθετημένη δίπλα από την τζακόσομπα. Σιγά σιγά αρχίζει να δείχνει μια όμορφη χωριάτικη γωνιά !! 




Εδώ να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον θείο μας "Θωμάς Τσιούνταλας" για τα πολύ όμορφα δώρα που μας έστειλε πριν 20 μέρες !! Αρχικά το κάδρο που απεικονίζει την γειτονιά & το σπίτι της Πεθεράς μου στο Αγ. Πνεύμα Σερρών, τον πολύ ωραίο δίσκο σερβιρίσματος με παρουσίαση ενός Κριτικού και μιας Κριτικοπούλας, και τέλος ένα επίσης όμορφο ξύλινο βάζο !! Και τα 3 αντικείμενα είναι ζωγραφισμένα με τα χέρια του !!! 



Απλή και γρήγορη κατασκευή που πιστεύω να σας άρεσε και να την φτιάξετε και εσείς !!! 

Αν θέλετε μπορείτε να την φτιάξετε και ως ραφιέρα και να βάλετε κάποια βιβλία !! Ακόμα και σε παιδικό δωμάτιο βάφοντας με διαφορετικά χρώματα !!  



Οι κατασκευές.... συνεχίζονται !!! 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου